Звернення Об’єднання СИНДИКАТ до колишніх засуджених

Звернення

Суспільний Проект СИНДИКАТ — це ідея та механізми змін в суспільстві та державній системі. Не так давно учасники нашого проекту почали благородну справу — справу протистояння свавіллю та тортурам у місцях позбавлення волі.

Ми провели під будівлею Державної пенітенціарної служби протест — колишні засуджені та активісти влаштували прямо під стінами будівлі служби та в її приймальні імпровізовану прес-конференцію, під час чого розповіли громадськості правду.

Це викликало бурхливу реакцію з боку чиновників — починаючи від напливу фейкових коментаторів у соціальних мережах та включно з статтями на офіційному сайті Державної пенітенціарної служби, і закінчуючи прямими погрозами учасникам акції. Ці факти кажуть лише про одне — вони бояться правди. Тому правда є нашою зброєю проти їхньої системи несправедливості й брехні.

Також активісти і колишні в’язні передали до Державної пенітенціарної служби своє звернення, а до Генеральної прокуратури — заяви про вчинення правопорушень. На жаль, у нашій державі всі ці звернення/заяви майже не дають ефекту, тож ми не сподіваємося на це. Проте ми хочемо змінити систему, щоби ці механізми діяли в майбутньому, тому чинимо так, як мало би бути у нормальній державі.

Але діє правда. Мета нашої акції — показати, зокрема, колишнім засудженим, права яких було порушено, а тіла піддано катуванням, що пора щось змінювати. Що не можна мовчати. Що наш народ зі стану «лохів» має перетворюватися на громадян. І всі в тому мають прийняти участь.

Тому, ми, активісти Об’єднання Синдикат, учасники і прихильники Суспільного Проекту, закликаємо колишніх засуджених долучатися до благородної та правильної справи.

Маємо щось уже робити.

Телефонуйте: (063) 417 43 30, додавайте сторінки Об’єднання Синдикат у соціальних мережах, пишіть лідеру організації, або на нашу офіційну електронну пошту (info@sindikat.info), або ж тримайте зв`язок з людьми яких ви знаєте ще з тюрем та які вже не мовчать.

Долучайтеся до правильної та благородної справи. Щоби стати переможцями.

ВСЕ В НАШИХ РУКАХ.