Вітаємо з Днем захисника України!

СИНДИКАТ з перших днів агресії приймав участь у формуванні української оборони. З другої половини травня по початок жовтня 2014 року ми власним підрозділом приймали участь в АТО — спочатку разом із місцевим проукраїнським елементом захищали цілісність держави на заході Донбасу, згодом воювали під Луганськом та Донецьком. Коли ми побачили навмисне затягування штучного конфлікту, ми припинили рейди цілим підрозділом, але не припинили допомагати кинутим напризволяще армійцям (возили допомогу під оточене Дебальцеве тощо). Наші люди і досі готові захищати Вітчизну.

Сьогодні в світі не проста ситуація. «Сильні цього світу» розривають країни у власних інтересах, використовуючи фанатиків та масові маніпуляції населенням, доводять планету до нових катастроф. В Україні, яка стоїть на грані колись двох, а сьогодні з десятку, світів, завжди існує ризик зовнішньої агресії, ми ризикуємо стати територією гри великих світових гравців, а також театром ескалації місцевих олігархічних війн.

Саме тому, в рамках суспільного проекту СИНДИКАТ, ми приділяємо велику увагу формуванню сил громадської оборони. Саме громадської, а не бандитизму олігархів під виглядом формування власних «армій».

Тож свята святами, а щоби долучитися до нашого загону громадської оборони, телефонуйте за номером: (093) 955 31 00.

Та ставайте сильними. Ніхто не знає що нас чекає завтра…

Слава Україні!