ВІЙСЬКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

Наші підрозділи (посилання):
РОТА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ
СИНДИКАТ В АТО

З самого початку російської агресії СИНДИКАТ планував взяти участь в організованій діяльності з її протидії. Наші активісти організували свій окремий взвод, який влітку-восени 2014 р. перебував у складі добровольчого батальйону ОУН на передовій у районі селища Піски та брав участь у боях із сепаратистами. Наразі кілька наших активістів перебувають напряму в складі батальйону ОУН.

Навесні 2014 р. СИНДИКАТ виступив із ініціативою щодо створення загонів територіальної оборони міста Києва, що мали б постійно вишколюватися, готуючись до протидії можливому російському наступу на нашу столицю. Наші багатомісячні планомірні дії дали свої плоди, оскільки в Деснянському районі міста Києва вже створено роту територіальної оборони, в якій активну участь беруть наші активісти. Наші інструктори звертають основну увагу на ефективність бойової підготовки, тому ми запрошуємо всіх киян, що хочуть стати частиною такої ініціативи, долучатися до лав роти територіальної оборони «Троя».

У цей момент добровольці СИНДИКАТУ також приймають участь у бойових діях на Східному фронті.