(ВІДБУЛОСЯ) Відкрита лекція, присвячена проблемам революційної політики та історії революційних рухів

Запрошуємо всіх охочих відвідати першу відкриту лекцію СИНДИКАТУ, присвячену проблемам революційної політики та історії революційних рухів.

Анонс лекції Леоніда Кияниці
5 лютого, о 19.00 в приміщенні Фундації ім. О. Ольжича (вул. І. Мазепи, 6а, станція метро «Арсенальна») пройде лекція політичного референта Об’єднання «Синдикат» Леоніда Кияниці на тему «Революція та провокація: історія та сучасність».

У наш час поняття «революція» та «провокація» виявилися безпосередньо взаємопов’язаними в контексті їх взаємного використання як речниками офіційної влади, так і виразниками прагнень різних радикальних організацій у рамках українського національного руху. Зазвичай в усіх цих випадках «революцію» та «провокацію» змальовують як ледве не тотожні явища, при цьому, звісно, надаючи їм зовсім протилежного ідейного та емоційного забарвлення. Але чи дійсно це так, і чи були «провокаторські» революційні організації минулого успішними в плані своєї діяльності? На це та пов’язані з ним питання буде надано відповідь у ході нашої відкритої лекції.