Сюжет телеканалу «24» про боротьбу Об’єднання СИНДИКАТ з аферистами

Пропонуємо вашій увазі інформаційний сюжет про протидію діяльності шахрайської «комерційної» мережі «Корпосистем» з боку активістів Об’єднання СИНДИКАТ.

Нагадаємо, що мережа «Корпосистем» прийшла в Україну з Росії. Її агітатори заполонили наші вулиці — вони ходять по квартирах та вдають із себе представників міської влади і заводу виробника віконних конструкцій. Пояснюючи, що за якоюсь там «програмою» міської влади вони заміняють вікна в під’їзді, представники «Корпосистем»  також пропонують, за тією ж «програмою», встановити за знижками від влади «німецькі вікна» в квартирах. Після отримання попередньої оплати та укладання під впливом обману відповідного договору, ніяких вікон ніхто не встановлює — максимум шахраї з «Корпосистем» можуть просто привезти неякісні браковані китайські конструкції.

Скрізь «Корпосистем» діє під прикриттям місцевих правоохоронців. До речі, на офісі «Корпосистем» активісти Об’єднання СИНДИКАТ виявили «колорадську» стрічку.

Корпосистем