СИНДИКАТ: Закриття «розливайки» на Борщагівці

Представники Правозахисного Об`єднання СИНДИКАТ викрили в Києві незаконну точку, яка продавала сурогат під виглядом дешевої горілки.

В цій «розливайці» не гребували наливати навіть дітям. Крім усього іншого, сам «заклад» знаходився у громадському місці, прямо на місці проходу громадян. «Клієнти» «розливайки» — алкозалежні особи девіантної поведінки, що постійно знаходяться біля проходу та порушують громадський порядок: влаштовують бійки та крадіжки, справляють свої природні потреби прямо на проході, пристають до жінок тощо.

Під час акції із закриття «розливайки» було зафіксовано продаж сурогату неповнолітнім, а також виявлено понад 100 літрів денатурату (етилового та метилового спирту), близько 40 пляшок «паленої» горілки та велика кількість іншого алкоголю. При цьому жодних документів та ліцензій у «закладу» не було.

Представники Правозахисного Об`єднання СИНДИКАТ, провівши рейд, домоглися закриття «закладу». Правозахисники будуть проводити громадський контроль за діяльністю міліції щодо проведення кримінального провадження за фактом порушень. СИНДИКАТ і надалі реагуватиме на подібні випадки та буде боротися з цим ганебним явищем.