СИНДИКАТ викрив корупційну схему мережі «Корпосистем»

Правозахисники викрили цілу мережу шахраїв, які масово виманюють гроші з довірливих пенсіонерів під приводом встановлення вікон, але ніяких вікон не встановлюють або ж просто привозять конструкції неналежної якості.

Лохотрон "Копроситстем"

Листівка «Копроситстем»

В Києві вони діють в усіх районах, щодня їх жертвами стають десятки людей, переважно осіб похилого віку. Назва мережі, яка має ознаки секти та керується прямо з Російської Федерації (де вона і виникла), — «Корпосистем». Всі дільничі міліціонери та УЕПівці мають з ними контакти. Крім того, ця секта обманює шукачів роботи, які приходять за вакансіями (в усіх газетах більшість будь-яких вакансій від «Корпосистем»), але їм кажуть, що для того, щоб приступити до своєї роботи за спеціальністю (монтажник, секретар, водій тощо), вони мають тиждень роздавати листівки. Через тиждень людині не дають жодних грошей, набирають нових. Таким чином, прибуток мережі рахується мільйонами.

Дізнатися більше про боротьбу СИНДИКАТУ з лохотронами можна тут

Моїй мамі 90 років, вона хвора на склероз. До неї прийшли в квартиру троє молодиків та сказали, що вони представляють якусь програму міської влади із теплозбереження, і оскільки у нас старі вікна, то нас, згідно з якимось там розпорядження, за це скоро оштрафують. Натомість запропонували оформити кредит, щоб зі знижкою від міської влади поставити вікна вітчизняного виробництва. Пройшло півроку — ані вікон, ані жодної реакції міліції, куди ми написали заяву. А банк, який оформив кредит на 90-річну жінку хвору на склероз, вимагає, щоби ми сплачували кредит та накладає пеню

— розповідає донька однієї із потерпілих, Вікторія.

ПРАЦІВНИКАМ ЗМІ (!)

Якщо вас зацікавила ця тема і ви бажаєте взяти участь у акціях громадських активістів із викриття схем «Корпосистем», телефонуйте: (063) 417-43-30, або пишіть: vk.com/evkrest