(ВІДБУЛОСЯ) СИНДИКАТ та працівники ТВі прийдуть до директора телеканалу з ШИНАМИ

TBi

7 травня 2015 р. о 10:00 СИНДИКАТ та працівники ТВі, яких «кинули» на зарплатню, прийдуть до директора каналу з шинами та вимогою справедливості. Акція відбудеться біля офісу ТВі, по вул. Гайдара, 50.

В ході протесту працівники принесуть керівництву телеканалу шини, розфарбувавши їх в кольори емблеми багатостраждального телеканалу, та нагадають недобросовісному роботодавцю про те, що труд працівників має бути оплачений. На акції буде анонсовано скарги до органів влади на дії керівництва каналу.

Працівники та активісти вимагатимуть налагодження діалогу з профспілками та складення графіку погашення заборгованості. В разі відмови керівництва, працівники налаштовані забрати телеканал, в який вкладено їх зусилля та на якому їхні гроші, у власність трудового колективу.

СИНДИКАТ заявив про вихід із переговорів з керівництвом телеканалу, яке вже понад 4 місяців не сплачує працівникам зарплатню, оскільки керівництво ТВі зірвало переговорний процес та почало тиснути на працівників — членів профспілки. Судячи з усього, на каналі нові рейдерські махінації, а страждають, як завжди, прості працівники та їх сім’ї.

__________________

Про історію проблеми можна дізнатися на наступними посиланнями: