СИНДИКАТ СПИТАЄ З ЧИНОВНИКІВ ДСНС

СИНДИКАТ ПРИЙДЕ ДО ДЕРЖСЛУЖБИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА «СПИТАЄ» З ЧИНОВНИКІВ!

Акція Синдикату - Корупція в ДСНС
Пройшло вже майже 2 місяці з того моменту, як під час мітингу рятувальників та пожежних під ВР, заступник голови ДСНС Мельничуцький ПООБІЦЯВ лідеру СИНДИКАТу та рятувальникам, що хлопці, які вже понад рік гасять пожежі під обстрілами в зоні АТО отримають статус учасників антитероистичної операції. Обіцяв вирішити це питання протягом місяця. Пройшло майже два місяці, а хлопцям так і не дали «учасників».

Тут текст та відео обіцянок чиновника і протесту дснсників: http://www.sindikat.info/ob-yednannya-syndykat-perevi..

09.09.2015 Об`єднання СИНДИКАТ прийде до стін будівлі ДСНС та спробує «прорватися» до першого заступником голови ДСНС, який не відповідає за слова. Активісти, про всяк випадок, привезуть із собою і смітник, адже саме він є місцем для брехливих чиновників. Подивимся, як поведе себе керівництво структури.

Зрештою, цей корупційний «очаг» вже давно пора «загасити»:)

ЗБІР 09.09.2015, о 9:00 БІЛЯ БУДІВЛІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ (вул. Олеся Гончара, 55-а)

Деталі за номером: 063 417 43 30