СИНДИКАТ проти кидал та лохотронних агентств. Відео-підбірка

СИНДИКАТ славний своєю боротьбою проти лохотронних агенств. Ще донедавна кидали тремтіли за свої статки, коли СИНДИКАТ приходив наводити справедливість в їх гадюшники. І справедливість завжди торжествувала, адже перед СИНДИКАТОМ відкриваються всі двері. Почалася війна, і нам доносять, що кидали повертаються. Ми вважаємо тепер це не тільки за «кидалово», але й за зраду — грабувати трудовий народ в часи великої скрути. А значить, Справедливість та Порядок восторжествують знову.

СИНДИКАТ проти лохотронів

Усі кидли пудуть покарані — СИНДИКАТ

Практика показує, що невелика, але згуртована група ідейних людей, які хочуть робити добрі справи здатна з найменшими фінансовими затратами «завалити» досить великий, багатомільйонний, злагоджений бізнес, який діє під міцним прокурорсько-міліцейським та депутатським дахом далеко не перший рік.

Згодом, коли більшість з нас вже повиходили з існуючих профспілок, нам вдалося повністю «обанкротити» та знищити найрезонанснішу столичну мережу «лохотронів» для приїжджих та безробітних. Ця мережа мала десяток офісів, серед яких і офіси в міліцейських будівлях.

Ми знищили цю мережу нашим СИНДИКАТОМ (до певного моменту використовуючи ресурс профспілок). Були різні моменти — ми і мерзли під їх офісами «розвертаючи» людей, на нас викликали міліцію, нас намагалися залякувати анонімними погрозами та чекали біля наших під’їздів; були напади, бійки, «качелі», переговори…

Також ми зрозуміли одне — дія об’єднує. В тій боротьбі час від часу приймали участь люди і правих, і лівих поглядів (по одну сторону барикад). На нашу сторону перейшли і прозрілі співробітники мережі «лохотронів», які зараз разом з нами борються з несправедливістю. Такі люди достойні поваги. Деяким з них ми також допомогли повернути своє. Нині ми організувалися як СИНДИКАТ та продовжуємо боротьбу з «лохотронами», вже абстрагуючись від профспілок, що дає нам можливість додаткових маневрів.

Наразі СИНДИКАТ бореться з новою мережею. На цей раз — кредитних лохотронів.

Пропонуємо вашій увазі велику відео-підбірку хронік наших перемог над кидалами. Не здаватися!

Повна перемога над лохотроном на Коперника, 18.

Закриття останнього офісу мережі лохотронів на вулиці Уманській

Кияни та активісти Об’єднання СИНДИКАТ заблокували відразу 4 офіси лохотронщиків, завдавши їм відчутного удару

Сюжети в ЗМІ

Ну і наостанок — виселення лохотронного міліцейського ательє: