(Оновлено) СИНДИКАТ проти «Корпосистем»: чергова перемога

Офіс "Корпосистем"

Офіс «Корпосистем»

Активісти Об’єднання СИНДИКАТ домоглися анулювання кредиту громадянки Д., яка звернулася до нас зі скаргою на дії шахраїв із «Корпосистем». Інформацію про корупційну мережу «віконних» шахраїв можна знайти тут.

Коротко про дану ситуацію: агітатори «Корпосистем» прийшли додому до пенсіонерки Д., яка хвора на склероз, та представилися комітетом теплозбереження. Вони розповіли пенсіонерці, що нібито київська міська влада дає знижки на встановлення метало-пластикових конструкцій пенсіонерам. Також молодики, сказали, що в зв’язку з якимось-там розпорядженням влади (якого не існує) пенсіонерці загрожує штраф за старі вікна, оскільки вони не достатньо зберігають тепло.

Таким чином, за допомогою обману жінку повезли до офісу «фірми» та оформили на неї (інваліда, хворого на склероз!) кредит. Вікон так і не поставили, а згодом виявилося, що кредит значно перевищує ту суму, про яку йшла мова на початку (тобто їй треба платити за «повітря» ще більше, ніж вона думала спочатку).

СИНДИКАТ провів ряд дій, зокрема пройшовся рейдом по офісу «Корпосистем» разом з журналістами, а також поставив до керівництва банку вимогу про анулювання несправедливого кредиту, який оформили під впливом обману. На сьогоднішній день банк анулював кредит, а шахраї з цього офісу «Корпосистем» «залягли на дно» та більше не кидають громадян.

ОБЕРЕЖНО! Подібні офіси цієї схеми діють і на інших районах Києва!