СИНДИКАТ продовжує підтримувати своїх

АКЦІЯ

Сьогодні збори Об’єднання СИНДИКАТ пройшли на черговому засіданні суду в справі Костянтина Брагіна, і знову прокурори злякалися та не прийшли на суд. Їм нема чого сказати, оскільки справу «зшито білими нитками».

Нагадаємо, що прокуратура намагається інкримінувати Брагіну напад на працівників міліції та завдання останнім тілесних ушкоджень. Маємо захистити соратника від цих необґрунтованих звинувачень.

Справу проти Брагіна відкрили після акції Об’єднання СИНДИКАТ під будівлею ДСНС, коли внаслідок міліцейських провокацій було затримано декілька суспільних активістів. Справу «зшили» на замовлення чиновників ДСНС, у якості помсти за нашу перемогу (Об’єднання СИНДИКАТ сприяло наданню статусу учасників бойових дій для пожежних та рятувальників українського Донбасу), проте нічого у них не вийшло — всі соратники на волі та обов’язково переможуть злочинців у погонах, довівши, що за правду переслідувати — безперспективно.

Наступне засідання суду в справі Костянтина Брагіна — 16 лютого, о 9:00 (Шевченківській районний суд м. Києва, вул. Смірнова-Ласточкіна, 10б). Телефон для довідок: (093) 955 31 00.