Свободу політв’язням! — акція біля Апеляційного суду

Об’єднанням «СИНДИКАТ» була проведена акція під будівлею Апеляційного суду міста Києва. Синдикатівці та небайдужі вимагали негайного звільнення політв’язнів МИХАЙЛА СТРИЖКИ та ЄВГЕНІЯ СТЕПКОВСЬКОГО, котрих незаконно було затримано на акції 14 жовтня. Звинувачення проти синдикатівців цинічно фабрикується, а суд веде суддя часів Януковича, котра до того судила автомайданівців. В активістів в наявності є всі докази їх непричетності, є вони і у міліції, а значить — судилище над патріотами фабрикується свідомо.

Акція за звільнення політв'язнів - Апеляційний суд

Кричущим фактом є неприсутність МИХАЙЛА СТРИЖКИ на власному суді (!), куди його не доставили навіть після спеціального додаткового прохання підсудного (!). Новий «демократичний режим» та «реформоване МВС» перешкоджає людині бути на розгляді справи, пропонуючи слідкувати за судилищем «по Скайпу».

Тільки пресинг громади зможе звільнити борців за Україну з застінок.  До боротьби!