СУСПІЛЬНИЙ ПРОЕКТ СИНДИКАТ вже в ЗСУ

Суспільний проект у ЗСУ

В одній із бригад ЗСУ мобілізовані бійці підтримали наш суспільний проект. Наші люди організували там осередок, щоби вчитися наводити порядок у цій прогнилій структурі та продовжити поборювати корупцію і по «дембелю».

Все почалося з проблем харчування. Тоді один із наших підняв інших солдат, і разом мобілізовані змусили керівництво годувати солдат згідно норм, а не тим, що не вкрали.

Мобілізовані бійці ЗСУ перед відправленням в зону АТО не мали жодного вишколу. Наші люди організували їх для самостійного навчання. «Нафіг воно мені треба, мене сюди насильно притягли, не забезпечують нічим, я ще й тренуватися сам маю?» — казали спочатку бійці. Але згодом зрозуміли, що державу вони ще змінять, а покидьків-чиновників, які довели армію до такого стану, ще покарають — зараз важливо вміти вижити. Та хлопці навчилися будувати суспільну альтернативу на своєму рівні, та незалежно від прогнилої держави вчитися та вміти воювати і виживати.

Хлопці вчаться стояти за себе і свої права не лише в бою з ворогом, але і в буденності, у відносинах з начальством та командирами. Чоловіки знають, що тепер вони наводитимуть порядок скрізь, і коли повернуться на «дембель» — тим паче. А організація допоможе їм у самозахисті та допоможе побороти бюрократичну трясовину, яка намагається махінаціями позбавити їх та їх сім’ї соціального захисту.

БЕРІТЬ ПРИКЛАД, Долучайтеся до СУСПІЛЬНОГО ПРОЕКТУ!

Артилерія та Синдикат