Сьогодні не відбувся ще один суд по справі 14 жовтня

На попереднє судове засідання з’явилися всі «підозрювані», навіть ті, кому це було зовсім не просто (наприклад, поранений М. Стрижка на милицях). Всі сподівалися, що суд відбудеться, оскільки це важливо і для справи виправдання хлопців, які вже півроку живуть у статусі «підозрюваних», а за декого сім’ї внесли непосильні застави й залізли в борги, щоби випустили їхніх родичів.

14 жовтня

В залу прийшов і представник Верховної Ради з цивільним позовом проти активістів. Справа в тому, що ці покидьки склали цивільний позов, щоби забрати у людей гроші, — позов під приводом відшкодування збитків за розбиті вікна цієї проклятої народом споруди (ВРУ).

Проте система свідомо затягує процес. Так, одному з підозрюваних написали невірну дату народження, що стало формальним приводом для перенесення суду на 30 квітня. Ми вважаємо таку недбалість слідства злочином та подамо відповідні клопотання.

Нагадаємо, що на лаві підсудних четверо синдикатівців, яких вдалося витягнути з СІЗО великими зусиллями.

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ

ДУШЕВНІ НЕ ЗЛОЧИНЦІ! ЗЛОЧИННА СИСТЕМА!