ПРО «СИНДИКАТ»

"СИНДИКАТ" логотип

Об’єднання «СИНДИКАТ»

ХТО МИ:

Ви не раз чули з повідомлень ЗМІ про хлопців та дівчат, які на власний ризик та різними дієвими методами змушують роботодавців рахуватися із робітниками, припиняють наркоторгівлю в аптеках і наркопритонах, люструють чиновників, примушують політиків виконувати свої обіцянки, а корумпованих міліціонерів припиняти “кришувати” бандитів.

Але не кожен із вас знає, що це справа рук спільноти людей доброї волі, що називають себе СИНДИКАТ. Це офіційно зареєстрована громадська організація, що починала свій шлях з подій Майдану, зміцнилася в боротьбі за Україну під кулями в АТО, та, приїхавши до столиці і побачивши сваволю продажних чиновників, вирішила розпочати боротьбу з корупцією.

Ми не йшли на вибори, не гралися в “палацові” перевороти, ніким не фінансувалися та не вигукували партійні гасла. Ми просто наводили порядок там, де може його наводити проста громадська спільнота — і наші добрі справи, це єдина наша “візитівка”.

За останній рік ми:

— Створили власний підрозділ та декілька місяців воювали на передовій під Донецьком та Луганськом з трофейною зброєю;

— Викрили ряд корупційних схем та прогнали з Києва величезну мережу кредитних аферистів, жертвами яких щодня ставали десятки киян та яку добре “кришували” у силових відомствах; домоглися анулювання недобросовісних кредитів, повернення коштів одуреним позичальникам; припинили діяльність низки “віконних лохотронів”, що обманювали пенсіонерів, та “кадрових афер” для приїжджих шукачів роботи;

— Люстрували корумпованих чиновників та начальників, захищали права потерпілих від чиновницького свавілля, шахрайських та інших схем; боролися з міліцейським та судовим свавіллям, захищали права незаконно засуджених, домоглися звільнення політв’язнів;

— Створили загін громадської оборони столиці та навчали громадян захищати рідне місто, проводили лекції в навчальних закладах на тематику захисту Вітчизни та здорового способу життя;

— Проводили рейди проти продажу наркотиків, зачиняли наркопритони біля шкіл, припиняли продаж наркотиків в аптеках; зачиняли “наливайки”, які заважали мешканцям та труїли сурогатами алкозалежних;

— Допомагали людям, трудові права яких було порушено, створювали профспілки та домагалися погашення заборгованостей із зарплатні на підприємствах;

— Займалися благодійною діяльністю: допомагали армії, бійцям-добровольцям, дитячим будинкам (в тому числі, в зоні АТО); регулярно проводили освітні заходи, семінари, ідеологічно-політичні лекції тощо;

— Домоглися надання рятувальникам та пожежним Донбасу, що більше року працювали під обстрілами, статусів учасників бойових дій;

— Та зробили багато чого іншого…

На сьогодні СИНДИКАТ — це вже не просто організація, і навіть не спільнота. Він став чимось іншим та більшим. Це ідея та дія. Це спільний заробіток та інвестиція в нову державу. СИНДИКАТ оформився як самодостатній та окремий суспільний проект, реалізація ідей та задач якого вже дає практичні плоди для населення. Нам навіть не потрібно бути формально інтегрованими у органи влади — ми стаємо сильними та формуємо народну, “четверту гілку” влади, яка вміє вирішувати питання.