Про рейд проти поплічників наркомафії в Биківні

На гарячу лінію Об`єднання СИНДИКАТ звернулися батьки дітей школи № 23 (Биківня). Коли ми завітали туди, нам відразу стало ясно, що справи там загострені: впритул до діючої школи, знаходиться недобудова, в якій обладнано наркопритон — прямо в 10 метрах від школи (!)

У наркопритоні здійснювався як продаж, так і споживання «ширки». Весь притон та прилеглі території закидано використаними шприцами, в мікрорайоні постійно відбуваються злочини, викликані вживанням наркотиків. Завідує наркобізнесом та продажем ширки місцевий циганський барон, якого бояться всі місцеві (міліція куплена, а незгодних одразу б’ють або вбивають). Більше того, в мікрорайоні вже 5 років не було дільничного, який має там знаходитися на Броварському проспекті, 67(г).

Активісти СИНДИКАТУ завітали туди з ранковим рейдом. Коли ми увійшли до будівлі, наркозалежні та бариги втекли з приміщення, лишивши після себе купу шприців. Синдикатівці поприбирали там та розповсюдили свої попередження. Після цього активісти завітали до старшого дільничого та принесли йому цілий великий пакет зібраних поряд зі школою шприців. Ми вимагаємо від міліції видати всіх, хто кришує або належить до наркомафії в Биківні, та якщо вони не хочуть покласти цьому край, то нехай дадуть нам зробити це. У нас багато синдикатівців відвоювали в АТО, але, судячи з усього, пора робити АТО і задля нейтралізації циганської наркомафії в Биківні, адже вона на пару з ОБНОНом перетворила селище на депресивний кримінальний та наркоманський масив, залякавши місцевих мешканців та розподіливши між собою сфери впливу.

ДОСИТЬ ВБИВАТИ ДІТЕЙ!

Повний відеозвіт та інформація про акцію у ЗМІ — у відео, викладених нижче.