Павло Панич, учасник Суспільного проекту СИНДИКАТ: «Пора зламати систему брехні!»

Суспільний активіст та колишній засуджений Павло Панич відсидів у пенітенціарних закладах 20 років. За цей час він побував у карцерах більше 40 разів, через непокору свавіллю був підданий тортурам та побиттям; 10 років відсидів зовсім не справедливо, але не зламався — Павло до останнього боровся та судився за дострокове звільнення. Коли йому лишалося перебувати в ув’язненні 4 місяці, він демонстративно, на знак протесту проти суддівського свавілля, вскрив собі вени.

Павло Панич долучився до реалізації Суспільного проекту СИНДИКАТ, бо прагне побудови справедливої держави. У цьому відео він закликає порядних засуджених приєднуватися до боротьби проти свавілля та тортур у тюрмах.

Нагадуємо, нещодавно СИНДИКАТ відкрито виступив проти свавілля чиновників у пенітенціарній системі України, через що його члени зазнали погроз та брехні з боку Державної пенітенціарної служби та підконтрольної останній псевдо-громадської «організації захисту працівників пенітенціарної служби «Щит».