Об’єднання СИНДИКАТ — за припинення наркоторгівлі в аптеках Києва

Ніякої наркоторгівлі в атпеках!

Ніякої наркоторгівлі в атпеках Києва!

Пропонуємо вашій увазі ряд відеосюжетів, присвячених останній акції Об’єднання СИНДИКАТ, що стосувалася недопущення незаконного продажу наркотичних препаратів у міських аптеках Києва.

Об’єднання СИНДИКАТ вже підготувало ряд звернень до органів влади з вимогою поставити популярні серед наркозалежних «кодеїнові» препарати на предметно-кількісний облік.

Кодтерпін та кодексин — саме вони заполонили наші вулиці. Ці речовини викликають моментальне звикання, «ломку», деградацію організму… Перший препарат виробляє одеський завод, другий — київський. Прибутки колосальні, як і лобі у міністерстві. Цими препаратами ніхто не лікується, це чисто «таблеточки», розраховані на наркоманів. Ця «аптечна» гидота поламала надто багато життів і сімей, щоб терпіти це далі.

Антинаркотична компанія Об’єднання СИНДИКАТ за своєю сутністю носить комплексний характер. Саме тому ми не лише припиняємо корупційні нахабні зв’язки на місцях, здійснюючи антинаркотичні рейди, але й вимагаємо поставити страшні «таблеточки» на спецоблік. Це все щаблі на шляху зламу цієї корупційної схеми.