Об’єднання СИНДИКАТ: антинаркотичний рейд

Нижче пропонуємо вашій увазі низку відеоматеріалів, присвячених нещодавньому антинаркотичному рейду Об’єднання СИНДИКАТ на вул. Миропільській, 39.

Як виявилося, в аптеці по вул. Миропільській, 39 масово продавали без рецептів та чеків наркотичні препарати наркозалежним особам. На аптеку поскаржилися місцеві мешканці, які вже давно борються з цим наркопритоном та писали не одну заяву до міліції. Наркомани масово ходять туди, а після вживання наркотиків коять злочини та грабують місцевих мешканців. Наркотиками також «балуються» студенти — поряд знаходиться будівля одного з київських університетів.

З п’яти перевірених напередодні аптек, де раніше (до рейдів) продавали наркотики, лише ця залишилася притоном — інші бояться. Активісти припинили там продаж наркотиків, попередньо знявши закупівлю чотирьох упаковок кодеїномістких препаратів на відео.

Під час рейду активісти розгромили фасад аптеки бейсбольними битками, а всередині виявили фальсифіковані упаковки «кодтерпіну». Наразі наркоторгівлю в аптеці припинено: аптека працює, але наркомістких препаратів в ній не продають.

Все це загальноукраїнська корупційна схема, в протистоянні якій надія — лише на громаду та активістів.

Сюжет телеканалу «24» про спільну боротьбу місцевих мешканців та учасників Об’єднання СИНДИКАТ проти наркоаптеки, що знаходилася на вулиці Миропільській (буд. 39). Місцеві мешканці дуже вдячні Об’єднанню СИНДИКАТ та вже просять допомогти і з іншими проблемами району, гуртуються навколо нас задля наведення народного порядку. Тільки так і переможемо!

Сюжет «Першого національного» про наше протистояння корупційним схема МОЗ та фармацевтичних компаній:

Сюжет програми СТН (телеканал «ТРК «Київ») про антинаркотичний рейд активістів Об’єднання СИНДИКАТ:

Сюжет телеканалу «Інтер» про рейд Об’єднання СИНДИКАТ проти наркоторгівлі біля ринку «Юність»:

Сюжети телеканалу «112» про антинаркотичні рейди Об’єднання СИНДИКАТ: