На борців з «лохотронами» відкрили кримінальне провадження

Газета - лохотрониНа борців з «лохотронами» відкрили кримінальне провадження

Сьогодні Євгена Чепелянського викликали на допит до міліції, в зв`язку з розслідування кримінального провадження №12015100030001286 від 04.02.2015.

Дане кримінальне провадження ініціювали кредитні лохотронщики. Крім того, лохотронщики написали купу звернень до міністра внутрішніх справ, голів СБУ та прокуратури, про те, що, нібито, синдикатівці готують антиурядовий заколот.

Абсурд лохотронщиків та тих, хто їх кришує, поглине себе сам, тож нас не дуже цікавлять ці їхні спроби фабрикації кримінальних справ проти нас.

Тим часом, Правозахисне Об`єднання СИНДИКАТ (зокрема, наша профспілка «Асоціація праці») запропонувала масовим рекламним виданням (які поглинула реклама лохотронів) свою допомогу у виявленні недобросовіснної реклами. Поки що ніяких кроків назустріч громадськості та правді в газетах не зробили. Тому ставимо їм ультиматум: досить розповсюджувати недобросовісну рекламу!