ПРО КУЛЬТУРУ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ

Syndicate soulНас питають: «який ваш інтерес у боротьбі з несправедливістю?». Ми кажемо: «ми прагнемо нової держави».

Нам кажуть: «чому ж ви не «ідете в політику» (маючи на увазі, судячи з усього, вибори). Адже ви боретеся з тим, що можливо викорінити лише будучи при владі — коли їде машина за кермом якої нездара, то немає сенсу бути волонтером, який постійно мінятиме колеса, що їх псує водій, варто стати водієм». Звісно. І саме тому ми не поспішаємо «в політику», не підтримуємо якусь партію чи кандидатуру, не «об’єднуємося» (читай «не вливаємося») з кимось щоб самими бути кандидатами. В світі лицемірства ми віримо лише своїм. Дуже своїм.

Людям доброї волі беззаперечно треба будувати структуру. Щоби бути сильними. Щоби вміти брати кермо. Брати, а не передавати важелі справжнього впливу якимось черговим олігархам, як «модно» у нас в країні.

Проте,

Є одна основна ЗАСАДНИЧА та ідеологічна задача нашої організації на цьому шляху — навчити активних наводити народний порядок. Це задача нашого вектору, нашого шляху, нашої революції. Навчити громадськість КУЛЬТУРІ народного, ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ. Інакше будь які зміни влади та «походи в політику» (не кажучи вже за перевороти) будуть марними.

ВИПРАЦЮВАТИ ТА НАВЧИТИ СУСПІЛЬСТВО КУЛЬТУРІ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ ВЛАДИ — ПЕРШОЧЕРГОВА ЗАДАЧА СИНДИКАТУ.

Саме так, з душею та дисципліною, і переможемо.

Більше про ідею громадського контролю тут.
Більше про практику громадського контролю тут.