Костянтин Брагін, активіст Об’єднання СИНДИКАТ — на волі!

Активісти Об'єднання СИНДИКАТ зустрічають побратима

Активісти Об’єднання СИНДИКАТ зустрічають побратима

Сьогодні відбувся суд над незаконно затриманим під час акції Об’єднання СИНДИКАТ на захист прав рятувальників у зоні АТО активістом Костянтином Брагіним.

Нашому активісту абсолютно безпідставно інкримінували «опір працівникам правоохоронних органів» та «заподіяння тілесних ушкоджень» останнім. У знятому телеканалом ICTV відеосюжеті, що пропонується вашій увазі нижче, чітко видно, що саме відбулося того дня під будівлею ДСНС.

Прокурор просив залишити Костянтина під вартою, але, як можна зрозуміти, абсурдність самої справи настільки очевидна, що навіть наш вітчизняний суд не зміг задовольнити це клопотання. Оксана Костюченко — адвокат активіста — називає справу абсурдною. Зі свого боку, Об’єднання СИНДИКАТ буде й надалі боротися за закриття цієї замовленої чиновниками ДСНС кримінальної справи.

Рятувальники Донбасу привітали Костю телефоном, висловили подяку та шану за його участь у боротьбі за їх права.

Солідарність