Колонка адміна. Спостереження.

Disciplina Godess

Disciplina

Через наш чудовий сайт sindikat.info люди досить часто звертаються до нас. Дехто бажає долучитися до взводу, дехто просить про допомогу.

Адмін сайту, після надання потрібних консультацій, завжди закликає прохачів відправити йому у зворотньому листі контактні дані (сторінки у соціальних мережах, номера телефонів, etc.), для того, щоб людина у разі чого не «загубилася» та проводився адекватний облік.

Пишуть нам багато різних людей, з різними проблемами та бажаннями. Але об’єднує їх одне — дивний «пофігізм». З поміж 30 звернень тільки троє (sic!) сумлінно відправили прохані контактні дані.

І це ще не все. УВАГА. ЖОДНА людина не відповіла на запит про статус її проблеми («Чи змогли ви дозвонитися до координатора?», «Як зараз ваші справи з поверненням грошей від лохотрону?»).

Зі сторони це виглядає так. Людина, отримавши контактні дані координаторів, вже не зацікавлена витрачати свій час на організацію їй допомоги. Маючи телефон координатора в кишені, вона добилася своєї мети в пошуку інформації — два великих пабліки та sindikat.info, а отже і праця адмінів, допомогли знайти бажані допомогу та інформацію. Тепер організація — це справа не її, а якогось там адміна, котрий, до речі, витрачає свій особистий час, консультуючи прохача.

Така розхлябаність є однією з великих проблем українства. Якщо ми не хочемо «совку» на вулиці, давайте разом прибирати «совок» і з наших голів. Позаяк ми беремо вирішення наших з вами проблеми на себе, маючи на меті побороти бюрократію, давайте ж поводити себе трішки більш ДИСЦИПЛІНОВАНО, і ми переможемо.