Інформаційне повідомлення Об’єднання СИНДИКАТ щодо останньої хвилі репресій

Синдикат

Об’єднання СИНДИКАТ

Репресії, що почалися після подій 31 серпня, є відображенням процесу олігархічних протистоянь і недолугості самої системи. Режим Порошенка саджає всіх без розбору: як учасників політичних акцій, влаштованих конкурентними олігархічними групами, так і будь-яких інших громадських активістів. Бездарна верхівка «органів» арештовуватиме та фальсифікуватиме справи проти всіх кого можна, щоб вислужитися, беручи масовістю та відчуваючи розв’язаність рук. Режим почав активно використовувати «підстави» за допомогою провокаторів спецслужб, в «кращих» радянських традиціях.

З огляду на це НАГОЛОШУЄМО: всім активістам Об’єднання СИНДИКАТ проявляти пильність і обережність, не вчиняти дій, які можуть бути використані для «підстави» активістів та організації, не приймати участь у заходах продажних політиків, з якими режим та його засоби масової дезінформації намагається асоціювати нас з метою дискредитації організації в очах населення. З обережністю ставитися до нових знайомств і пропозицій.

Щодо арешту Ігора Мосійчука мусимо зазначити  – це звичайне виявлення олігархічного протистояння. Зрозуміло, що ляшківці станом на сьогодні об’єдналися з конкурентами Порошенка з клану Коломойського, який нічим не кращий за нього. Тому «боротьба» режиму з корупцією не має нічого спільного зі справжньою антикорупційною діяльністю. Це лише її імітація, мета якої – перерозподіл корупційного ринку, і Мосійчук у цій ситуації став лише цапом-відбивайлом. Слід лише зазначити, що якщо навіть процеси проти політиків такого рівня проходять із безліччю порушень, то що вже казати про тисячі інших справ, порушених щодо звичайних громадян. Не варто вестися на міжусобиці політиканів – від них страждає вся країна. До речі, жодних Кернесів ніхто так і не посадив, за жодного режиму.