Антилохотрон: Закриття офісу шахрая Колі

Синдикат закрив лохотрон Лексворд (Медвар, Ренессанс)

Шахрай Коля, його лохотрон та Хрест

Нашими активістами-правозахисниками закрито два офіси мережі кредитних шахраїв. Без найменшої участі влади та правоохоронних органів. Їх не хвилюють біди тисяч потерпілих.

Чи одумаються вони колись?

Лохотрони оформлені під різними іменами: «Лексворд», «Медвар», «Ренессанс». Якщо ви стали жертвою лохотрону або бажаєте допомогти, звертайтеся.

До мене звернулася знайома мого друга, з яким я воював на Донеччині, з проханням заступитися за неї, її обманули шахраї. Вона хотіла отримати кредит і по одній з об’яв їй сказали, що у неї не бездоганна кредитна історія, та для того, щоби вирішити цю проблему та отримати кредит, їй необхідно заплатити 5 тис. гривень

СИНДИКАТ займається боротьбою з лохотронами, а також профспілковою та правозахисною діяльністю вже тривалий час. Приєднуйтесь до нашої боротьби!