Активісти Об’єднання СИНДИКАТ та потерпілі закрили офіс кредитних аферистів (оновлено)

Досить кидаловаЩойно активісти Об’єднання СИНДИКАТ та потерпілі закрили офіс кредитних аферистів, які мали нахабство з’явитися в столиці.

Мережу «лохотронів» «кришують» на всеукраїнському рівні окремі люди в СБУ, про що свідчать записи в блокнотах аферистів на їх офісах.

На місцях «кидал» «кришує» УБЕЗ, що видно з того, що жодної реакції з їх боку на заяви потерпілих немає. Активісти Об’єднання СИНДИКАТ виселили з офісу шахраїв та запитали міліцію, чому «зливаються» кримінальні справи.

Ми будемо слідкувати за ходом подій та реагувати. Нагадаємо, що кредитні шахраї мають впливових покровителів та вже фальсифікували проти наших активістів кримінальні справи. На тлі сфабрикованих останнім часом проти патріотів кримінальних проваджень, ми за наступних подібних спроб будемо піднімати громадськість та використовувати всі методи досягнення справедливості.

Лохотрон біля м. "КПІ"

Офіс лохотронщиків біля м. «Політехнічний інститут»

Пропонуємо відео телесюжетів про нашу акцію прямої дії:

Еспресо ТВ

Телеканал «Україна»

«ФАКТИ» ICTV

Телепрограма «Надзвичайні новини» ICTV

Сюжет на Першому Національному

Наша боротьба з мережою псевдокердитних лохотронів — це не боротьба з шахраями-«одноднівками», це боротьба з корупційною схемою всеукраїнського масштабу. Ось її сутність:

Дізнатися більше про нашу антикорупційну боротьбу за встановлення Народного Порядку можна за посиланням.